header-menu

Chef’s Menu

Chef's Menu

De mooiste manier om u kennis te laten maken met onze smaakvolle gerechten is de Chef’s Menu.

GAMBERETTI ALL’AGLIO

Garnalen roergebakken met knoflook en chilipeper.

ANTIPASTO DI PESCE

Kleine selectie van gerookte dun gesneden zalm, tonijn en zwaardvis, krokante ringinktvis, gebakken venusschelpen en mosselen en kleine garnalen in cocktailsaus.

PARMIGIANA DI MELANZANE

Gebakken aubergines gegratineerde lagen gecombineerd met tomatensaus, mozzarella en Parmezaanse kaas en basilicum.

INSALATA DI POLIPO

Octopussalade met aardappelen, olijven, kappertjes gekruid met knoflook en peterselie.

RAVIOLI AL TARTUFO

Ravioli gevuld met ricotta en truffel in zwarte truffelsaus gegarneerd met geraspte zwarte truffel en Parmezaanse kaas.

TORTELLI AL NERO DI SEPPIA

Inktvisinkt tortelli gevuld met ricotta en zalm in rosé zalmsaus.

LINGUINE VONGOLE E GAMBERETTI:

Linguine met venusschelpen, garnalen en kerstomaatjes.

GNOCCHI DELLO CHEF

Aardappelen gnocchi in Gorgonzola, walnoten en radicchio saus.

RAVIOLI DI ZUCCA BURRO E SALVIA

Pompoenravioli in boter, salie en Parmezaanse saus.

TAGLIATELLE AI FUNGHI E SALSICCIA

Tagliatelle met champignons, Toscaanse worst in roomsaus.

FIOCCHETTI DI GORGONZOLA PANNA E PROSCIUTTO

Pasta in snoepvorm met Gorgonzola-vulling in room- en ham saus.

FILETTO AL TARTUFO

Filet mignon in zwarte truffelsaus, wilde eekhoorntjesbrood, verse geraspte truffel en truffelolie.

FILETTO AL BALSAMICO

Filet mignon in balsamico-azijnreductie, gekarameliseerde uien gegarneerd met rucola en Parmezaanse kaas.

FILETTO AL BAROLO

Filet mignon gekookt in Barolo-wijn en rode uien uit Tropea.