Chef's Menu
De mooiste manier om u kennis te laten maken met onze smaakvolle gerechten is de Chef’s Menu.
GAMBERETTI ALL’AGLIO
Garnalen roergebakken met knoflook en chilipeper.
ANTIPASTO DI PESCE
Kleine selectie van gerookte dun gesneden zalm, tonijn en zwaardvis, krokante ringinktvis, gebakken venusschelpen en mosselen en kleine garnalen in cocktailsaus.
PARMIGIANA DI MELANZANE
Gebakken aubergines gegratineerde lagen gecombineerd met tomatensaus, mozzarella en Parmezaanse kaas en basilicum.
INSALATA DI POLIPO
Octopussalade met aardappelen, olijven, kappertjes gekruid met knoflook en peterselie.
RAVIOLI AL TARTUFO
Ravioli gevuld met ricotta en truffel in zwarte truffelsaus gegarneerd met geraspte zwarte truffel en Parmezaanse kaas.
TORTELLI AL NERO DI SEPPIA
Inktvisinkt tortelli gevuld met ricotta en zalm in rosé zalmsaus.
LINGUINE VONGOLE E GAMBERETTI:
Linguine met venusschelpen, garnalen en kerstomaatjes.
GNOCCHI DELLO CHEF
Aardappelen gnocchi in Gorgonzola, walnoten en radicchio saus.
RAVIOLI DI ZUCCA BURRO E SALVIA
Pompoenravioli in boter, salie en Parmezaanse saus.
TAGLIATELLE AI FUNGHI E SALSICCIA
Tagliatelle met champignons, Toscaanse worst in roomsaus.
FIOCCHETTI DI GORGONZOLA PANNA E PROSCIUTTO
Pasta in snoepvorm met Gorgonzola-vulling in room- en ham saus.
FILETTO AL TARTUFO
Filet mignon in zwarte truffelsaus, wilde eekhoorntjesbrood, verse geraspte truffel en truffelolie.
FILETTO AL BALSAMICO
Filet mignon in balsamico-azijnreductie, gekarameliseerde uien gegarneerd met rucola en Parmezaanse kaas.
FILETTO AL BAROLO
Filet mignon gekookt in Barolo-wijn en rode uien uit Tropea.